Sommaren som var....

Ja, nu är snart den härliga sommaren slut.... Som alltid så har jag så mycket förväntningar på sommaren och vill göra så mycket, som att grilla, sitta vid klipporna på kvällen och ha picnick, träffa vänner och familj, men en stor del tycker jag bara att man på att sommaren ska infinna sig, men så regnar största delen bort och jag har inte fått göra allt det där som jag ville. Jag säger samma sak varje år och Niklas tycker jag är lika pessimistisk var gång. :-)
Men lite har vi ju hunnit med iaf, bl a ett par underbara dagar på vackra Österlen.


Vi fick en ny familjemedlem, en liten Lily. En söt, vit, mjuk liten sak men så nerlusad visade det sig. Hon var hemlös och fick ju självklart flytta in till oss, till Niklas stora förfäran. Men vem var det som blev så kär i det lilla pyret - jo, Niklas. :-) Men vi skulle bara ta hand om henne ett par veckor tills hon skulle få flytta permanent till Emil, Martina och Noel. Så nu skuttar lilla Lily runt på Lilltorp och är så lycklig!
Lily

Lily har slocknat hos Niklas



Det var den årliga Makrillfestivalen i Bua och vi gjorde ett besök. Åt makrill-tallrik, våfflor och åkte karusell. Dom tog
 5 kronor för att åka karusell, vilket var humant för annars hade vi blivit ruinerade då Leo skulle åka om och om igen. Han vägrade gå ur. Annat mot 25 kronor som dom tar på Ströget på torsdagarna i Varberg.










Syster/svägerska/faster Malin hade flytt London ett par dagar och hälsade på oss. Så mysigt att ha henne här! Blev bl a besök på Öströö fårfarm där vi hade picnick.
Malin hemma på besök

Middag hos oss med god lax som smakade mumma!

Supergod lax från senaste numret av Buffé.











Sen så har vi ju firat mormor som fyllde år 31 juli. Hipp hipp hurra, för snällaste mormor! Jag och Leo hade bakat pavlova-tårtor till henne och dom gick åt som smör i solsken.





Man blir trött av att baka......
...och så här trött blir man av att baka...






Solen har ju tittat fram emellanåt och då har vi passat på att åka till stranden.



Besökt Leo's kina-kusin Meja i Kungsbacka.




På väg till Österlen på mini-semester. Välling och Bä i högsta hugg - då kommer man långt.





Första natten bodde vi på vandrarhem i idylliska Brantevik.  





Sen for vi vidare till Simrishamn och var på loppisen "Suckarnas gång". Åh, vilket ställe! Hade kunnat gå där i timmar. En del fynd gjordes.
Zink-krukor för en tia på loppisen


Var på stranden i Knäveckshusen.





Var vid Stenshuvud och beskådade utsikten och naturen.







Var vid Ale stenar strax utanför Ystad.  Här utövade Leo lite tai-chi.







Sista 2 nätterna sov vi på B&B i Smygehuk - Sveriges sydligaste udde. Vi hade en heldag på stranden i Mossebystrand där vi byggde sandslott, solade och badade. Vem byggde vilket sandslott, tror ni? :-)













Det blev ett lååååångt inlägg denna gång, men å andra sidan var det ju ett tag sedan vi uppdaterade här. Ska försöka bättra mig med detta. Ha det så bra tills nästa gång vi ses!

Kram från oss!











RSS 2.0