I fårhagen

Igår bar det iväg till Öströö fårfarm och hela familjen hade en härlig dag i vårvädret. Först tittade vi på alla fåren och Leo fick klappa dom små lammen. Han skrek i högan sky när vi skulle gå därifrån. Men det gick snabbt över när han fick en pinnglass. :-)

Vi hade med oss fika och lunchen åt vi sen ute på en halvö där pappa Niklas varit för hundra år sedan och spanat efter fåglar. Leo sov middag i vagnen och mamma o pappa på filten i gräset.

På vägen hem såg vi rådjur, hare, kossor och rovfågel så det var en mycket lycklig och glad liten Leo som stöp i säng på kvällen.


Leo klappar dom små lammen            Hela familjen på picknick       


Påsken som var...

Vi hade en helt underbar påskhelg som spenderades med våra nära och kära!

På långfredagen bar det som vanligt iväg till Torestorp med tipspromenad och ankrace på programmet. Vädret var ju som alltid denna dag strålande. Det blev tyvärr ingen vinst men vi var lika glada för det. Efteråt var det middag hos mormor o morfar och Leo fick träffa sina busiga kusiner igen. Som morfar sa när vi åkte därifrån "det ser ut som om åskan slagit ned och därefter en tornado dragit fram". Ha ha! Ja det såg verkligen ut som ett slagfält efter barnbarnen.

Påskaftonen spenderade vi själva och hade en härlig dag. Vi åt våfflor i trädgården och fixade och donade i landen. På kvällen grillade Niklas egengjorda hamburgare som smakade gudomligt! Finns inget som slår dom. På annandagen kom först farfar och Els-Marie på 11-kaffe och Leo fick en liten gräsklippare utav dom. Den var kul, tyckte Leo. Och Leo sa "Affa" första gången vilket betyder farfar. Så glad farfar blev då! :-) På eftermiddagen var vi bjudna på middag till farmor och även mormor o morfar var där. Så det blev en lyckad avslutning på påsken med god middag och Leo fick träffa sina far-och morföräldrarna på en och samma dag. Kan det bli bättre!

Leo hjälper pappa i trädgården.        Bakom galler!    På tipspromenad i Torestorp.    Morfar o Leo på promenad   

Leo o pappa i Torestorp på långfredagen    Vi matar änderna vid dammen.    Leo och farfar på Annandagen    Farmor, Leo och mormor på Annandagen   

Leo och morfar    På väg hem efter middagen hos farmor.

Picknick i det gröna

Jösses vad fort tiden går! Det är redan April och vi har varit hemma med Leo i 3 månader. Han utvecklas hela tiden och senaste veckorna så pratar han långa ramsor dagarna igenom. Från det att han slår upp ögonen tills han lägger sig. Ja, eller pratar och pratar, han babblar en massa iaf på sitt egna språk. Men han försöker härma vad man säger och verkar vilja lära sig och det är ju positivt. Sen så lär han sig mycket fysiskt när han leker med andra barn som är i hans ålder eller äldre. På både gott och ont. ;-)

Nästan varje dag nu när det varit fint väder så har vi haft picknick ute. Antingen i trädgården eller vid någon lekplats. Underbart med vår! I helgen ska vi bara vara hemma och fixa i vår lilla trädgård, göra rent trädgårdsmöblerna, rensa ur förrådet och det blir nog premiär-grill i eftermiddag. Leo kommer att älska det. Det är det bästa han vet att få fixa och dona och hjälpa till i trädgården och skita ner sig ordentligt. Allra bäst tycker han det är när han får vara tillsammans med både mamma och pappa samtidigt och vi gör något roligt ihop.

Ha en riktigt mysig helg allihop!


Picknick vid fästningen.    Morbror Emil och kusin Noel var oxå med på picknick.    Leo med sin bästis Caspher. Så gulliga ihop!    Caspher och Leo    
Picknick hos Caspher    Cool kille!    Leo fick ärva en rutschkana av våra snälla grannars barn.     Picknick i trädgården i vårvärmen 

RSS 2.0