Pussla, pyssla, måla, sy och virka

Oj oj oj! Time flies! Nu blev det så där länge igen mellan inläggen - som jag tänkte att det inte skulle bli! Har sagt det förut och säger det igen, vart tar veckorna vägen?! Här hemma pysslar vi för fullt för det är något som vår lille kille bara älskar! Det och måla, pussla och läsa sagor. Han är helt galen i pussel! Vi skulle kunna sitta en hel dag och bara pussla. Det senaste är oxå att vi ska skriva bokstäver och så ska han säga vilken bokstav det är. Han kan L, M, P, T, I, O, A, S, E. Det är dom bokstäverna som familjens namn har: LEO, MAMMA, PAPPA, SMILLA och TELMA. Så om vi är någonstans och han ser bokstäver på byggnader eller t ex vägskyltar så pekar han och säger bokstäver. Mamma och pappa är ju givetvis så stolta över sin guldklimp! ;-)

Ni som känner mig vet ju att jag bara älskar att pyssla, inreda, virka och sticka men att även symaskinen åker fram med jämna mellanrum. Hur jag ska hinna börja jobba om 2 månader vete sjutton, för jag har så mycket ideér och pyssel att göra så huvudet är alldeles fullt och när Leo sover middag eller leker så passar jag på att handarbeta. Det senaste är egendesignade barnförkläden och även pulsvärmare för barn. Leo har agerat provdocka. Håller även på att sy en julkalender till Leo. Åh vad roligt det är att förbereda inför julen nu när vi har en liten Leo i familjen. Denna julen kommer att bli så speciell!

Snart är det ett år sedan vi träffade Leo för första gången och det är så fantastiskt att få vara förälder till detta underverk som är vårt! Han har utvecklats otroligt mycket och växt hela 13 cm denna tiden. Han pratar för fullt och har nu börjat bilda meningar. Man förundras över hur mycket som får plats i detta lilla huvud och vad han lärt sig under denna tid. Vår goa goa Leo!

Sköt om er allihop och så hörs vi snart igen!

Pussla pussla pussla!



Så här långhårig var jag innan mamma satte saxen i håret och då blev det....



...såhär ojämnt och hackigt. Hrmmhmm! Det döljer vi med lite vax...




Bus och mys med farmor!
     


BLÅS MORFAR, BLÅS!!! 
     



Mysigt att somna hos pappa i soffan!
 



Haffad av polis Göran! Pappa, betalar du borgen?!





Morgonmyser framför TV:n i Nalle Puh fåtöljen Leo fick av gulliga Jeanette.
Alla är samlade: Leo, Bä, Nalle, Tiger och Snutten




Vi skulle försöka få till ett fint kort med barnbarnen på morfars egentillverkade julbockar.
Ja, det gick ju sådär.... Ha ha!
Här är dom iaf, de 4 bockarna bruse!



 



 



Lässtund i Leo's kuddhörna


   




Egendesignat barnförkläde till Leo







 
  DET FINASTE VI HAR!


       


RSS 2.0