Happy Birthday Leo!

Today is Leo's birthday and our little boy is now 2 years old! We celebrated this yesterday with family and friends. Leo got a lot of presents and enjoyed the party with his cousins and friends. It was a tired but happy boy who fell asleep yesterday evening.

Happy Birthday Leo! Mom and Dad love you!

 Ja må han leva, ja må han leva.....     Vad kan det vara?    En brandbil!     


     Cool t-shirt från Elsie     2 ljus i tårtan...           

Leo med kompisen Elliott och kusin Liam    Leo med farfar o morfar    Godis-time...        Vad vore väl ett kalas utan fiskdamm?!  
 
Vår älskade Leo 2 år!

Sommar, sol och bad

Vilka underbara dagar vi haft under lång tid nu, för att vara den svenska sommaren! Allt blir så mycket enklare. Inga jobbiga overaller och tjocka kläder att ta på. Ett par shorts på Leo och så är det klart.

Vi försöker njuta så mycket som möjligt och tanka sol och värme innan den långa vintern är här.... Man vet ju inte hur länge vädret håller i sig. Vi har badat massor och även hunnit med en mini-semester i Köpenhamn. Niklas var på Depeche Mode i tisdags med kompisen Meister och jag och Leo fick hänga på. Ja, inte på konserten då, men till Köpenhamn och bo på mysigt hotell. Medans Niklas var på konserten så strosade jag och Leo runt nere i Nyhavn och åt glass och tittade på folk. Vi verkligen älskar Köpenhamn! Dagen efter blev det en tur med kanalbåten, lunch i Nyhavn och sen middagslur i Kongens park.

Idag blir det en tur till stranden hela familjen och sen ska vi på cirkus ikväll. Undrar vad Leo tycker om det? :-)

Leo på Barnens badstrand    På tåget på väg till Köpenhamn    Nyhavn    Vårt hotellrum    Åker kanalbåten i Köpenhamn        Man måste hålla ordentligt....    Här kostade en lägenhet 10-15 miljoner DKK    Leo i Nyhavn     Hela familjen samlad innan vi ska lämna hotellet


RSS 2.0