Grattis farmor!

Igår var det kalas för farmor som fyllde år. Jag och Leo var uppe tidigt på morgonen och gick och plockade en bukett med liljekonvaljer som farmor fick precis när hon vaknat. Sen var det middag hos henne på eftermiddagen och som vanligt bjöd hon på sin goda smörgåstårta! Oj, vad vi åt! Vi var proppmätta när vi gick därifrån och det behövdes ingen mer mat den dagen. Leo skulle ju så klart hjälpa till att öppna presenterna som farmor fick. Men han fick oxå en alldeles egen present utav gulliga Birgitta, boken "Mamma Mu". Tusen tack! 

Liljekonvaljer till farmor!    På väg till farmor på kalas    Födelsedagsbarnet själv!            Farmor o Leo    Pappa pussar ihjäl mig!

Dop

Då har han blivit döpt, vår lille kille! Den 3:e maj i Träslövs Kyrka och det blev så lyckat! Vi hade klätt upp oss i fina kinakläder som vi köpte när vi var i Kina. Vi var lite oroliga för hur det skulle gå när prästen skulle döpa honom, för Leo gillar inte att få vatten på huvudet. Men vi hade övat ordentligt i badet hemma och även vart i kyrkan ett par dagar innan och visat honom var vi skulle stå i kyrkan och vad som skulle hända. Vet inte hur mycket han förstod utav det, men han kände ju iaf igen sig i kyrkan på dopdagen och vi hade med oss massor av mutor i form av russin. Så han gick runt med sitt russinpaket och verkade tycka det var hur kul som helst.

Dopet gick jättebra och när prästen lyfte ner Leo, så ville han bli döpt mer. Han sträckte upp sina händer mot prästen och pekade på dopfunten och ville ha mer vatten på huvudet. Ha ha! Faddrar är faster Malin o farbror Oliver. Oliver läste upp en så vacker dikt som jag valt ut. Kunde ju så klart inte hålla tårarna borta. Nedan ser ni den.

LEGACY OF AN ADOPTED CHILD

Once there were two women
Who never knew each other
One you do not remember
The other you call mother.

Two different lives
Shaped to make yours one.
One became your guiding star
The other became your sun.

The first gave you life
And the second taught you to live it.
The first gave you a need for love
And the second was there to give it.

One gave you a nationality
The other gave you a name.
One gave you a seed of talent
The other gave you aim.

One gave you emotions
The other calmed your fears.
One saw your first sweet smile
The other dried your tears.

One gave you up.
It was all that she could do.
The other prayed for a child
And God led her straight to you.

And now you ask me through your tears
The age-old question through the years
Heredity or environment - which are you the product of?
Neither, my darling, neither
Just two different kinds of love.




Uppklädda i vår fina kinakläder på väg till dopet.            Nu är jag döpt!    Leo med sin kompis Elliot. Så söta!    Leo och morfar

RSS 2.0