I fårhagen

Igår bar det iväg till Öströö fårfarm och hela familjen hade en härlig dag i vårvädret. Först tittade vi på alla fåren och Leo fick klappa dom små lammen. Han skrek i högan sky när vi skulle gå därifrån. Men det gick snabbt över när han fick en pinnglass. :-)

Vi hade med oss fika och lunchen åt vi sen ute på en halvö där pappa Niklas varit för hundra år sedan och spanat efter fåglar. Leo sov middag i vagnen och mamma o pappa på filten i gräset.

På vägen hem såg vi rådjur, hare, kossor och rovfågel så det var en mycket lycklig och glad liten Leo som stöp i säng på kvällen.


Leo klappar dom små lammen            Hela familjen på picknick       


Kommentarer
Postat av: Eva med familj!

Hej alla!

TACK för fint "inslag" på villhabarn.com sajten!

Mkt bra sagt & skrivet!

Sen...vilka underbara bilder från er utflykt till fårfarmen! Riktigt mysigt såg ni ut att ha...

Ha en härlig valborg & första maj!

Själva så ska vi upp (hem!) till Hälsigland för att döpa vår lille Theo på lördag i Idenors kyrka utanför Hudiksvall, tänk va fort tiden går, nu har vi varit hemma i lite drygt 1½ mån!

Kram Eva med familj.

2009-04-29 @ 12:07:56
Postat av: Veronica & Niklas

Hej Eva!

Åh, äntligen har inslaget kommit! Visste att det var på gång, men inget var gång jag varit inne o kollat. Kul att du tyckte det var bra! Hoppas det kan peppa andra i samma situation.

Tiden rusar iväg när man har barn har vi märkt. Börjar redan bäva för att komma tillbaka till jobbet i januari. Det är ju inte långt kvar tills dess om tiden ska gå såhär snabbt. Försöker njuta av var dag med lille Leo.

Lycka till på lördag med dopet! Vi ska döpa Leo på söndag. :-)

Stor kram till hela familjen!

2009-04-29 @ 21:06:46
Postat av: Sara

Hej!!

Vill bara tacka dig för en jättefin artikel i Villhabarn!!! Mycket starkt att orka och att sätta ord på allt det jobbiga, men samtidigt förvinner allt det jobbiga då man äntligen får sitt knyte!! Min historia är nästintill identisk med din, träffade min man då min endo konstaderades och vår relation sattes verkligen på prov, men han var stark och stod vid min sida och idag är vi föräldrar till Fanny 5år, född i Kina. Vi väntar nu på ytterligare kinaprinsessa/prins, men det tar tid.

KRAM!

2009-05-17 @ 19:31:28
Postat av: Veronica

Hej Sara!

Tack så mycket! Det var roligt att många verkar tycka den var bra. Det är en utav mina närmsta vänner som har skrivit artikeln. Hon är en sådan duktig journalist och jag tycker verkligen att hon har skrivit så bra. Hoppas verkligen att väntetiderna minskar för väntande tar då verkligen på krafterna.

Lycka till!

Stor kram!

2009-05-19 @ 08:30:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0