Påsken som var...

Vi hade en helt underbar påskhelg som spenderades med våra nära och kära!

På långfredagen bar det som vanligt iväg till Torestorp med tipspromenad och ankrace på programmet. Vädret var ju som alltid denna dag strålande. Det blev tyvärr ingen vinst men vi var lika glada för det. Efteråt var det middag hos mormor o morfar och Leo fick träffa sina busiga kusiner igen. Som morfar sa när vi åkte därifrån "det ser ut som om åskan slagit ned och därefter en tornado dragit fram". Ha ha! Ja det såg verkligen ut som ett slagfält efter barnbarnen.

Påskaftonen spenderade vi själva och hade en härlig dag. Vi åt våfflor i trädgården och fixade och donade i landen. På kvällen grillade Niklas egengjorda hamburgare som smakade gudomligt! Finns inget som slår dom. På annandagen kom först farfar och Els-Marie på 11-kaffe och Leo fick en liten gräsklippare utav dom. Den var kul, tyckte Leo. Och Leo sa "Affa" första gången vilket betyder farfar. Så glad farfar blev då! :-) På eftermiddagen var vi bjudna på middag till farmor och även mormor o morfar var där. Så det blev en lyckad avslutning på påsken med god middag och Leo fick träffa sina far-och morföräldrarna på en och samma dag. Kan det bli bättre!

Leo hjälper pappa i trädgården.        Bakom galler!    På tipspromenad i Torestorp.    Morfar o Leo på promenad   

Leo o pappa i Torestorp på långfredagen    Vi matar änderna vid dammen.    Leo och farfar på Annandagen    Farmor, Leo och mormor på Annandagen   

Leo och morfar    På väg hem efter middagen hos farmor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0