Hjälpreda

Dagarna rusar iväg. Tyckte att tiden gick fort när man jobbade men nu går det ännu snabbare. Usch! Man vill ju ta vara på varje ögonblick man får vara hemma med vår lille kille innan det är dax för jobb och dagis.

Leo tjattrar och trallar hela dagarna och är för det mesta väldigt glad. Han är nyfiken och lär sig snabbt nya saker. Vi märker hur han snabbt tar in språket och förstår mer och mer vad vi säger. Fantastiskt vad små barn lär sig fort. Han kan säga "bampa" = lampa, "dack dack" = tack tack, härma kossan, grisen, bilen och så förstås säga mamma och pappa. Han vet var näsan, tungan, örat och magen är. Sen så tycker han det är kul att springa omkring och leka monster och säg "aaahhrrgg aahhrrggh" med hes röst.

När mamma städar så ska han gärna hjälpa till att dammsuga och våttorka golven. Det kan ju bli lite för bra ibland och städningen kan ta lång tid och det är ju hemskt roligt att plaska runt i vattenhinken med händerna, vilket mamma inte tycker är lika kul. Då kommer ajabaja-tanten och skäller. Fantasktiskt vad många gånger man kan säga "aja", "fy" och "nej" på en dag! Trodde inte det var möjligt. ;-)

Det går bra med kissarna och Leo. Han är ju sådär halvintresserad och därför är dom inte så rädda för honom, men det händer ju att han får tag i svansen på Telma och då skriker hon i högan sky. Men annars så kan hon ligga precis jämte Leo medans han leker i sitt rum. Smilla däremot är lite räddare och när vårt lilla "monster" lagt sig då ska hon vara hos sin "mamma" hela tiden och är så snuttig.

Idag ska vi gå tipspromenad med våra vänner Dan, Danni och deras söta barn. Ska bli mysigt!
I eftermiddag blir det middag hos farmor.


Kelar med Telma.    Hjälper mamma att dammsuga    Lägger in frukten i skåpet.    Wearing the sweater from Michael and Mary. Looking good!    Aj aj! Inte ta Telma i svansen!    Ska hjälpa till med varorna när vi handlat.    Äntligen fick jag min alldeles egna Bobby-Car! Tidig födelsedagspresent från mormor o morfar.    Jag och min Bobby-Car    Tipspromenad    Hos farmor på middag   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0